top of page
Esküvői tábla

Kedves Jegyespár!

Esküvőszervezés – Hogyan történik?

Először is gratulálok eljegyzésetekhez!

Az első találkozón egy személyes konzultáció keretében meghallgatom, hogy hogyan képzelitek el a Nagy Napot, milyen stílusú esküvőt szeretnétek, illetve, hogy milyen időpontra tervezitek.

A megbeszélés során egy kicsit megismerlek Titeket, ez azért is fontos, mert így a legmegfelelőbb szolgáltatókat tudom majd ajánlani Nektek. Az első személyes konzultáció és az ajánlatkészítés díjmentes.

Az ifjú pár

Annak tükrében, hogy melyik csomagajánlatom kelti fel érdeklődéseteket, 3-5 napon belül készítek Nektek egy személyre szabott ajánlatot, melyet e-mailben fogtok megkapni. Ebben több olyan szolgáltató is fog szerepelni, akik az adott dátumon szabadok, továbbá rövid jellemzést és referenciát is tartalmaz. 


Ha az elkészített ajánlatom elnyeri tetszéseteket, akkor a következő lépés a szerződéskötés.

Első házastársi csók

Az ezt követő időszakban folyamatosan egyeztetek Veletek és a szolgáltatókkal is az esküvő menetével kapcsolatban, illetve ha bármilyen kérdés felmerül telefonon és e-mailben is rendelkezésetekre állok.

Az esküvőtők előtt két héttel újra találkozunk és átbeszéljük az esküvőtök minden egyes apró részletét. Az esküvő előtti héten a részletesen összeállított forgatókönyvet elküldöm a szolgáltatói csapatnak.

Esküvő  - Gyűrű

Esküvőtök napján felügyelem az előkészületeket, összefogom a szolgáltatói csapatot és mindent megteszek azért, hogy a Nagy Napotok tényleg olyan legyen, mint amilyennek megálmodtátok.

 

Célom az, hogy ennek a napnak önfeledten minden percét megéljétek és örökre az emlékezetetekbe véssétek.

Milyen esküvői stílus illik hozzád?

Esküvői pár

Bizonytalan vagy, hogy milyen stílusú legyen az esküvőtök?

Pár kattintással megtalálhatod a hozzád legközelebb álló stílust!

  • Facebook
  • Instagram

Ajánlatkérés

+36 70/422-9115

Köszönöm a megkeresést!

bottom of page