top of page
Keresés

Őszi esküvő

Frissítve: 2023. júl. 30.


Őszi esküvői dekoráció

Az ősz a nyarat követő és a telet megelőző évszak, melynek fő jellemzői a napok rövidülése, a hőmérséklet csökkenése és a fák lombjának zöldről sárgává-pirossá válása majd lehullása.

Azoknak a pároknak, akik nem kedvelik a rekkenő hőséget, bátran ajánlom az őszi esküvőt.

Ifjú pár

Ebben az időszakban is megvalósítható a meseszép kültéri szertartás, nincs is hangulatosabb az élénk színekben pompázó faleveleken megcsillanó napsütéses idilli környezetben kimondani a boldogító igent. Az őszi fények varázslatos hangulatot kölcsönöznek az esküvői képeknek.

Esküvő szempontjából az őszi idő kockázatos, hiszen bármikor hidegre fordulhat az időjárás, illetve eleredhet az eső, ezért minden esetben lennie kell egy „B” tervnek, benti szertartás helyszínnek.

Őszi esküvői asztal dekoráció

Az őszi színvilágban jellemző a csokoládé barna, az arany, a bronz, a vörös, a padlizsánlila, a sötétzöld. Az esküvői dekorációban nagyon sok díszítőelemmel megeleveníthetjük az őszi hangulatot. Ilyen motívum a színes tarka falevél, csipkebogyó, gyertya, lampion, melegfényű fényfüzér és a dísztök.


Gyönyörű őszi menyasszonyi csokor készíthető a rózsából, szalmarózsából, dáliából, kálából vagy gerberából, illetve a csipkebogyó díszítés pompás kiegészítő lehet.

A menyasszonyi ruhát illetően remek választás a csipkés ruha hosszú ujjakkal, esetleg egy kristályokkal díszített boleró.

Őszi esküvői torta

Az esküvői torta díszíthető őszi dísszel, virágdekorációval és bogyókkal.


Az esküvői menüben finomabbnál finomabb őszi ízjegyek is visszaköszönhetnek, ilyen például a sütőtök, szőlő, sajt, dió, forralt bor, forró csoki, almás vagy körtés forró pite.619 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page