top of page
Keresés

Borostyán Med Hotel **** Nyíradony

Frissítve: 2023. júl. 30.


Borostyán Med-Hotel****

Borostyán Med-Hotel Debrecentől 16 km-re Nyíradony-Tamásipusztán található.

Egy igazi mesebeli kastély, felejthetetlen festői zárt környezetben.


Ez a kastély egy tökéletes esküvői helyszín, minden elképzelés megvalósítható egy helyen: vendégvárás, helyszíni házasságkötés a tó körüli kis szigeten lévő kápolnában a szabadban

(akár éjszaka is), fotózás a gyönyörű parkban és a hotelben, esküvői vacsora az impozáns dísztermekben, szállás a négy csillagos hotelben lévő superior szobákban, illetve az esküvő másnapján kellemes kikapcsolódást nyújthat a wellness részleg is.A hotel két rendezvényteremmel várja vendégeit. A díszterem 130-250 fő befogadására alkalmas, 430 m2-en. Ez a díszterem igazán különleges adottságokkal rendelkezik, ilyen az egyedi kompozícióból álló kristály díszvilágítás, a minőségi bútorok, a teremben elhelyezkedő kandalló, illetve az előkelő megjelenést kölcsönző márvány és gránit járólapok.


Borostyán Med Hotel - Konferencia terem

A konferencia terem 80-120 fős rendezvények ideális helyszíne. Ez a terem is rendkívül elegáns és pazar, a kristály díszvilágítás ámulatba ejtő, illetve ebben a teremben található egy hangulatos bárpult is.


Borostyán Med Hotel - Asztal díszítés

Az ételek nagyon ízletesek, finomak, valamint bőségesek. A személyzet hihetetlen kedves, a kiszolgálás kifogástalan, minden kérést igyekeznek maximálisan teljesíteni.

Borostyán Med Hotel****-ben minden adott ahhoz, hogy az ifjú pár egy páratlan és lenyűgöző helyszínen fogadjon örök hűséget egymásnak.


Ennek a mesés helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: Borostyán Med Hotel
775 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page