top of page
Keresés

Esküvőszervezés

Frissítve: 2023. júl. 30.

Kedves Jegyespár!


Először is gratulálok eljegyzésetekhez!

Esküvő -Tábla

Esküvőszervezés – Hogyan történik?


Az első találkozón egy személyes konzultáció keretében meghallgatom, hogy hogyan képzelitek el a Nagy Napot, milyen stílusú esküvőt szeretnétek, illetve, hogy milyen időpontra tervezitek.


A megbeszélés során egy kicsit megismerlek Titeket, ez azért is fontos, mert így a legmegfelelőbb szolgáltatókat tudom majd ajánlani Nektek. Az első személyes konzultáció és az ajánlatkészítés díjmentes.


Annak tükrében, hogy melyik csomagajánlatom kelti fel érdeklődéseteket, 3-5 napon belül készítek Nektek egy személyre szabott ajánlatot, melyet e-mailben fogtok megkapni. Ebben több olyan szolgáltató is fog szerepelni, akik az adott dátumon szabadok, továbbá rövid jellemzést és referenciát is tartalmaz.


Ha az elkészített ajánlatom elnyeri tetszéseteket, akkor a következő lépés a szerződéskötés.


Mennyasszonyi csokor, gyűrű

Az ezt követő időszakban folyamatosan egyeztetek Veletek és a szolgáltatókkal is az esküvő menetével kapcsolatban, illetve ha bármilyen kérdés felmerül telefonon és e-mailben is rendelkezésetekre állok.


Az esküvőtök előtt két héttel újra találkozunk és átbeszéljük az esküvőtök minden egyes apró részletét. Az esküvő előtti héten a részletesen összeállított forgatókönyvet elküldöm a szolgáltatói csapatnak.


Esküvőtök napján felügyelem az előkészületeket, összefogom a szolgáltatói csapatot és mindent megteszek azért, hogy a Nagy Napotok tényleg olyan legyen, mint amilyennek megálmodtátok. Célom az, hogy ennek a napnak önfeledten minden percét megéljétek és örökre az emlékezetetekbe véssétek.

Az ifjú pár

735 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page