top of page
Keresés

Greenery esküvői stílus

Frissítve: 2023. júl. 30.

Zöld, zöldebb és még zöldebb!

Greenery esküvői szertartás, ifjú pár

A greenery stílus legfőbb jellemzője a dekorációban megjelenő zöld növények. A greenery népszerű növényei: az eukaliptusz, az olajág, az inda, a páfrány, a borostyán, a pálmalevelek, illetve a téli esküvőknél a fenyőfélék.

Greenery esküvői asztal díszítés

Az emberek életében egyre fontosabb szerepet kap a természettudatosság, amely megjelenik az esküvőknél is. Ebben a rohanó világban a természet közelsége megnyugtatja az embereket.

Sok jegyespár harmonikus, nyugodt környezetben szeretné kimondani a boldogító igent, éppen ezért egyre többen kedvelik a természetközeli helyszíneket, ahol szabadtéren megtartható a szertartás, illetve akár a vacsora is.

Karika gyűrűk

Mivel a greenery stílusban a domináns szín a zöld, ezért a dekorációban ízlésesen kombinálható a fehérrel vagy a natúr színekkel. Sokan kedvelik azért, ha visszafogottan is, de megjelennek a virágok az előbb említett színekben. Népszerűek a növény girlandok, növénykarikák és a boldogságkapuk. Az esküvői vacsoraasztal dekorációjában díszítőelemként bátran alkalmazható a mécses, a borostyán és a zöld moha. A greenery esküvői dekoráció elemei jól kombinálhatók a romantikus, a vintage és a rusztikus stílus elemeivel is.

Esküvői virágkoszorú

A menyasszonyi ruha általában könnyed, lágy esésű, az egyszerűség és a természetesség jellemzi. Az ara hajában nagyon divatos a zöld növényekből, virágokból álló virágkoszorú.

A vőlegénynek lehet például zöld színű a nyakkendője vagy merész esetekben a sötétzöld öltöny is rendkívül elegáns tud lenni. A koszorúslányok ruhája is harmonizálhat az esküvői dekorációval.

Az esküvői torta szintén díszíthető élő vagy marcipán zöld színű növényekkel, virágokkal.707 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

תגובות


bottom of page