top of page
Keresés

Kreatív fotózás - Az esküvő napján vagy más időpontban?

Frissítve: 2023. aug. 6.

A kreatív fotózás az esküvői ruhában készült „beállított képeket” jelenti. Az esküvői kreatív fotózás képei lesznek majd azok a képek, melyeket még sok évvel később is újra és újra vissza fogtok nézni. A legtöbb fotós törekszik az esküvő stílusához illő, felszabadult, természetes fotók elkészítésére.

Kreatív fotózás

Esküvő napján kreatív fotózás

Ha az esküvő napján szeretnétek a kreatív fotózást, számolnotok kell azzal, hogy maga a 1,5-2 órás fotózás igenis fárasztó tud lenni. Ezen a napon az idő nagyon fontos tényező, éppen ezért célszerű már eleve olyan esküvői helyszínt választani, ahol a kreatív fotózás is megtartható vagy praktikus ha a kreatív fotózás helyszíne az esküvői helyszín közelében van, így nem az utazgatással fog eltelni az idő. Ha a nagy napon hosszú időre eltűntök az esküvőről a vendégek hiányolhatnak benneteket.

Kreatív fotózás ifjú pár

Külön napi kreatív fotózás

Ha nem ragaszkodtok az esküvő napi first look-hoz, akkor én bátran ajánlom az esküvő előtti napon a kreatív fotózást. Ha mindenképp a szertartásnál szeretnétek a first lookot, akkor pedig az esküvő utáni napokban, de hagyjatok időt magatoknak a pihenésre is, ne közvetlenül az esküvőt követő napot válasszátok. Ezeken a napokon nem kell sietni, adott a lehetőség akár több helyszín felkeresésére is, nyugodt körülmények között van idő többféle izgalmas, egyedi kép készítésére, illetve egy kis bolondozásra.

Kreatív fotózás ifjú pár

A menyasszonynak természetesen így kétszer készül el a sminkje és a frizurája a próbán kívül, de ha az esküvő előtti napot választjátok a kreatív fotók készítésére, akkor úgymond ez a nap lesz a Nagy Nap „főpróbája.”


Még egy jó tanács: vacsora előtt vagy után, ha kezd lemenni a nap „szökjetek” meg a fotóssal 5-10 percre és készüljenek szuper naplementés képek.

Kreatív fotózás ifjú pár


142 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page