top of page
Keresés

Nádas Pihenőpark

Frissítve: 2023. júl. 23.


A Nádas Pihenőpark Budapesttől 30 km-re található Vasadon, mesés tóparti környezetben.

Nádas Pihenőpark

Zöldövezeti területen elhelyezkedő természetközeli esküvői helyszín, amely egy helyen kínál lehetőséget a polgári ceremónia, a lakodalom és a kreatív esküvői képek megvalósítására.


A hotel három rendezvényteremmel rendelkezik, melyekhez külön szertartáshelyszín is tartozik, így mindhárom teremnél a szabadban fogadhatnak örök hűséget egymásnak a szerelmesek.

Nádas Pihenőpark - Panoráma terem

A Panoráma terem a főépület első emeletén található, nevét a tóra és a parkra néző csodálatos kilátásról kapta. Kisebb létszámú esküvők ideális helyszínéül szolgálhat, 75/160 m2 területű. A terem világos, teljesen üvegezett.
Nádas Pihenőpark - Csónakház Csónakház

A Csónakház 260 m2 területű, falai üvegfalakkal és barna fával burkoltak. A szertartáshelyszín egy romantikus hangulatú kis sziget, ahová egy hídon át vonulhat be az ifjú pár.


A Tó Park nagyterem nagyobb létszámú esküvők lebonyolítására alkalmas helyszín, amelyhez hangulatvilágítással felszerelt látványterasz is tartozik. A ceremónia a full panorámás tó feletti stégen rendezhető meg.

Nádas Pihenőpark - szertartáshelyszín

A hotel 2022 elejére tervezi új létesítményének átadását. A jelenlegi szobák mennyisége bővítésre kerül, emellett kialakításra kerül fitnesz terem, masszázsszoba, szolárium, bisztró kialakítása bár résszel, kültéri medencék, wellness büfé, bowling és squash pálya.


Továbbá a szálloda jelenlegi szolgáltatási köre is igen széles: wellness szolgáltatások, tófürdő, csúszdák, kalandpark, horgásztó.

Az étterem az ízletes hagyományos fogások mellett a különböző ételallergiás vendégekre is kiemelt figyelmet fordít.


Ennek a mesés természetközeli helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: Nádas Pihenőpark

480 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Komentarai


bottom of page