top of page
Keresés

Nyerges Hotel Termál***Superior Monor

Frissítve: júl. 30.Nyerges Hotel Termál

Közép-Európa legnagyobb nádfedeles szállodája, Pest megyében Monoron található, a Nyerges Hotel Termál***Superior.

Nyerges Hotel Termál kert

Ha természetközeli esküvői helyszínt kerestek, különleges romantikus, nyugodt hangulatú kis tavacskával, melyet pici sziget vesz körül, a tóban úszkáló vadkacsákkal, illetve aranyhalakkal, akkor ne keresgéljetek tovább, ez a Ti hoteletek.

A hotel hangulatos parkjában a polgári szertartás is könnyedén megtartható.


A Nyerges Hotel Termál*** Superior 24 standard szobával, 3 junior lakosztállyal, 3 családi lakosztállyal és egy különleges nászutas lakosztállyal rendelkezik, így összesen 70 főt tud elszállásolni.

Nyerges Hotel Termál

A Szent István terem esküvői fogadások megvalósítására remek helyszín, mivel mindkét oldalán fedett terasz található, ezért jó idő esetén a vendégvárás is lebonyolítható a teraszon.

A terem befogadóképessége maximum 180 fő.

Szent István terem

A hotel Albion étterme igazi házias, magyar finomságokkal, illetve nemzetközi ízekkel is várja vendégeit, és alkalmas kisebb létszámú esküvői díszvacsorák megtartására.

A szálloda szuper wellness részleggel rendelkezik, ahol az esküvő után az ifjú pár és a vendégek kedvükre relaxálhatnak. A termál részlegen található egy 5x10 méteres 40 fokos termálvízű medence, jacuzzi, gőzkabin, finn és infraszauna, illetve nyáron üzemel egy 10x20 méteres hideg vizű úszómedence, napozóterasszal.

Ennek a természetközeli helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: Nyerges Hotel Termál
623 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page