top of page
Keresés

Tavaszi esküvő

Frissítve: 2023. júl. 30.


A tavasz a legromantikusabb évszak, hiszen süt a nap, csiripelnek a madarak, ébredezik a természet, a szerelem szinte ott van a levegőben és mi más is lehetne romantikusabb, mint egy virágba borult tavaszi esküvő.

A tavaszi esküvő egyik nagy előnye, hogy már nincsen nagyon hideg, de még túlságosan meleg sem, sok vőlegénynek ez lehet a tökéletes hőmérséklet.

Tavaszi esküvő - karikagyűrűk

A tavaszi hónapokban érdemes olyan esküvői helyszínt választani, ahol lehetőség van a szabadtéri szertartásra. A zöldellő fák és a virágba borult természet igazán romantikus miliőt varázsolnak.


Milyen is az igazi tavaszi esküvő? - Vidám, színes, üde, bájos, örömteli.


A tavaszi esküvő dekorációjának alapja a virág minden mennyiségben.

A menyasszonyi csokorban gyönyörűen mutat a nárcisz, a tulipán, a jácint, a gyöngy-és harangvirág, a kankalin, a krókusz, a mályvarózsa és a cseresznyevirág, amelyek díszítőelemként is visszaköszönnek az esküvőn.


Dekorációs elemként bátran alkalmazzunk tavaszi virágokból készült virágkoszorút, virágfüzéreket, színes lampionokat, szétszórt virág és rózsaszirmokat.

A menyasszonyi ruhák az időjárás szeszélyessége miatt még többnyire zártak, vállakat eltakaró darabok. A romantikus virágmotívumok szinte kötelező elemek, lehet apró csipkés virágokkal vagy hímzett virágokkal díszített az ara ruhája.

A tavaszi hangulat természetesen az esküvői tortán is megjelenik. A pasztell színű torták különleges díszítőelemei az ehető virágok.

390 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


bottom of page