top of page
Keresés

Bohém esküvői stílus

Frissítve: 2023. júl. 30.


Bohém esküvői stílus - koktél bár

A bohém esküvői stílus jellemzője a játékosság, a sokszínűség, a vidámság, a lazaság és a szabadság. Ezt a stílust elsősorban azok a párok választják, akik az életüket is könnyedén, önfeledten és felszabadultan élik.



Az ilyen esküvőt főleg szabadtéren, a természetben vagy kerthelyiségben tartják meg.

A dekoráció nagyon színes, bohókás. Domináns színek a sárga, a piros, a narancs, a kék és a zöld.

Ifjú pár

Jellemzőek a pöttyös vagy csíkos mintájú anyagok, lámpások, színesre festett porcelánok vagy antik üvegek, színes selyemszalagok, lampionok, csipketerítők, madártollak és színes üvegekben vagy kalitkákban mezei virágok.

Bohém esküvői stílusú menyasszonyi csokor

A bohém menyasszonyi csokor vidám színekben pompázik: mezei vadvirágokból, gyöngyvirágból, búzavirágból, jácintból, gerberából, szegfűből, tulipánból, margarétából.

A menyasszonyi ruha a hagyományostól eltérő, lehet elől rövid, hátul hosszú, vagy színes, akár többszínű is, batikolt anyagú. Ehhez a stílushoz szinte kötelező a virágokból készült hajkoszorú, hajpánt vagy fonat madártollakkal.

Természetesen a vőlegény öltözete is tökéletesen passzol a menyasszony ruhájához. Például lehet farmering, világos színű csíkos nadrág nadrágtartóval. Mindkét esetben az a fontos, hogy tükrözze ezt az önfeledt, vidám, bohókás hangulatot.

A torta inkább élénk színű, színes gyümölcsökkel, virágokkal díszített finomság.

Jellemző a desszertasztal, amely tele van finomabbnál finomabb színes macaronokkal, muffinokkal, nyalókákkal, cukorkákkal, süteményekkel, illetve igazán hangulatos a koktélbárrá alakított autó.






592 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page