top of page
Keresés

Toszkán esküvői stílus

Frissítve: 2023. júl. 30.


Ifjú pár

A toszkán esküvői stílus nevét az Észak-Olaszországban található Toszkána nevű városról kapta, melyet Itália kincsesládájaként is emlegetnek. Nagyon sok jegyespár szívét rabul ejti az olasz borvidék különleges hangulatát felidéző stílus.


Az ilyen stílusú esküvő helyszínének egy gyönyörű, lankás borvidéket érdemes választani.


Toszkán esküvő, borvidék

A Balaton-felvidéken jobbnál jobb természetközeli, szabadtéri, gyönyörű panorámás helyszínekre bukkanhatunk, ahol mesés képek készülhetnek a szőlőtőkék árnyékában.


Mint minden szabadtéri esküvőnél, azt javaslom, hogy a szeszélyes időjárás miatt, legyen egy „B” terv, ahová eső esetén bevonulhat a násznép.

Toszkán esküvői dekoráció

Dekoráció

A toszkán dekoráció alapszíne a fehér és a zöld pasztell árnyalatai. A dekor egyszerű, letisztult. Dekorációs kellékek a kő és cserép vázák, zöld növények, szőlőkacsok, arany vagy ezüst gyertyatartók, illetve elengedhetetlen a szabadtéri vacsoránál a fényfüzér.

A székekre nem szükséges székszoknya vagy székmasni, az asztalokra elég egy fehér, esetleg csipkés asztali futó terítő.

Toszkán esküvői dekoráció

Vendégváráskor kínálhatjuk a vendégeket finom szőlővel, fügével, sajttal és borral. Az igazi toszkán életérzésű ifjú pár tortája sajtból is készülhet, szintenként különböző sajtból, illetve díszíthető szőlővel és fügével.


A menyasszonyi ruha csipkés, nőies, elegáns, de mivel olasz stílusról van szó, ezért a menyasszony viselhet akár egy vagányabb rövid ruhát is.



369 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page