top of page
Keresés

Hotel Stáció Wellness & Konferencia****

Frissítve: 2023. aug. 6.


Hotel Stáció Wellness & Konferencia ****

A Hotel Stáció Wellness & Konferencia Szálloda**** csendes és nyugodt környezetben, a vecsési kiserdő közelében helyezkedik el, Budapesttől csupán 30 percnyi autóútra.

Kiválóan megközelíthető, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 4 km-re, míg az M0-ás autóúttól 2 km-re található.

Hotel Stáció Wellness & Konferencia **** szertartáshelyszín

A kis létszámú, meghitt esküvők ideális helyszíne ez a hotel, a terem befogadóképessége maximum 40 fő. A helyszín különlegessége a mediterrán ház mellett elhelyezkedő romantikus hangulatú kis tavacska, a vízben úszó tavirózsákkal és a meseszép kerttel. Az ifjú pár ezen az idilli „mediterrán helyszínen” mondhatja ki a boldogító igent a szabadtéri szertartás keretein belül.

Az étterem és a bár geotermikus hűtéssel-fűtéssel rendelkezik, amely egész nyáron kellemes klímát biztosít.

Étterem - Hotel Stáció Wellness & Konferencia ****

Az étterem kínálatában egyaránt megtalálható a jellegzetes magyar és a nemzetközi konyha kedvenc fogásai is. Az ételérzékenységgel küzdő vendégeknek pedig egyedi étlapot állítottak össze.


A hotel 75 db. kényelmes szobával, 1000 négyzetméter területű wellness és fürdő részleggel, illetve edzőteremmel rendelkezik. A wellness részlegen minden adott ahhoz, hogy az ifjú pár és a násznép kipihenje a nagy nap izgalmát: az élménymedence mellett pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, infra szauna, sókabin is kialakításra került.

Hotel Stáció Wellness & Konferencia ****

A szálloda a 2015-ös Év Szállodája Díjjal büszkélkedhet, 2012 óta több alkalommal is elnyerte a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által kiírt pályázaton a “Zöld Szálloda” címet, hiszen az élen jár a megújuló energia hasznosításában. 2019-2020-ra a Zöld Szálloda Díj I. helyezését is bezsebelték. A szálloda ilyen irányú törekvése különösen fontos lehet a környezettudatos menyasszonyoknak. A „zöld esküvőnél” használhatunk újrahasznosítható dekorációs elemeket, papír virágokat, illetve környezetbarát anyagokból készült asztaldíszeket.



Ennek a romantikus mediterrán helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: Hotel Stáció
434 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page