top of page
Keresés

Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont Noszvaj - Helyszínbejárás

Frissítve: 2023. júl. 30.


Vintage stílusú esküvőt szeretnétek?



Vintage stílusú - dekoráció

A noszvaji Tündérkert Hotel Eger közelében, a Bükk hegység déli kapujában fekszik.


Számos hangulatos esküvői helyszín található Magyarországon, de olyan, mint Noszvaj és a Tündérkert Hotel csak kevés. Azok számára, akik természetközeli beállítottságúak és kedvelik a vintage stílust ez a helyszín tökéletes lehet.


A vintage szó azt jelenti, hogy régi, régi korokból való. A régies dolgok életre keltése, új környezetbe helyezése. Az esküvői dekorációban megjelenik a csipke, a szalag, a fonott kosarak, a virágkalitkák, szép porcelánban egy kis virág, a díszített befőttes üvegek, a gyertyák, a mécsesek, a madárkalitkák és a hófehér festékek.


A Tündérkert Hotel mellett található a romantikus hangulatú De la Motte-kastély. A kastélyban, illetve az épületet körülölelő csodálatos angolparkban mesés fotók készülhetnek az ifjú párról.

Ha szabadtéren szeretnétek örök hűséget fogadni egymásnak itt erre is van lehetőség vagy akár a De la Motte-kastély is kimondhatjátok azt a bizonyos “igent”.


Amennyiben egyszerű, de hangulatos esküvő az álmotok, olyan, ami természetközeli, mégis különleges, akkor mindenképpen érdemes megnézni ezt az esküvői helyszínt.



Ennek a csodálatos helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: Tunderkert Hotel
796 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page