top of page
Keresés

Indusztriális esküvői stílus

Frissítve: 2023. aug. 6.


Szertartáshelyszín

Az indusztriális szó jelentése ipari. Az indusztriális stílusirányzat kialakulása a régi gyárak és ipari létesítmények lakóházakká történő átalakításához köthető.

Indusztriális stílusjegyek

Ennek a stílusnak a legfontosabb ismertetőjegyei a hatalmas beton vagy téglafalak, tágas belső tér, nagy belmagasság, oszlopok, szabadon hagyott vasbeton vagy fagerendák, illetve a nagyméretű ablakok.


Az utóbbi időben Magyarországon is egyre több az olyan indusztriális esküvői helyszín, melyeket régi gyárépületből vagy raktárból alakítottak át. Ilyen például a Bakelit Multi Art Center vagy a Trap Factory.


Ifjú pár

Indusztriális dekoráció

Az esküvői dekoráció minimalista, visszafogott. Jellemző színei a fehér, a barna, a szürke, a bézs, az arany, a réz, de ugyanakkor megjelenhet egy domináns szín is az előbb említett naturális színek mellett, például a sötétlila vagy a sötétkék, esetleg a fekete. Az esküvői asztalon díszítőelemként tipikusan feltűnnek a fából, az üvegből és a fémből készült tárgyak, illetve a rengeteg különféle zöld növény, de a virágok semmiképp sem harsány színűek, hanem inkább szolidak.

Indusztriális helyszín - dekoráció

Ennek a stílusnak fontos dekorációs elemei a különböző fényforrások, melyekkel igazán meghitt hangulatot teremthetünk a nagy napon. Gondolok itt például a meleg fényfüzérekre, melyeket az oszlopokra tekerhetünk, a színes izzókra, a villanykörte formájú égősorra, a különleges csillárra és a gyertyákra.


A menyasszony ruhája az egyszerű letisztult vonalakkal a visszafogott eleganciát tükrözi.

Az indusztriális esküvőnél az esküvői kreatív fotózás helyszíne mindenképp extravagáns. Igazán egyedi, a hagyományoktól eltérő, de ugyanakkor rendkívül érdekes képek születhetnek egy vörös téglás gyárépületben.




482 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page