top of page
Keresés

Vintage esküvői stílus

Frissítve: 2023. júl. 30.


Vintage esküvői stílusú kerékpár

A vintage szó azt jelenti, hogy régies, antik, régi korokból való. Az utóbbi évek talán legkedveltebb stílusa a vintage, amelynek lényege a régies dolgok életre keltése, új környezetbe helyezése.

A vintage stílust kedvelő kreatív menyasszonyok saját maguk készítik el az esküvői meghívókat, illetve akár a dekorációt is.

Az esküvői dekoráció díszítőelemei között megjelenik a csipke, a szalag, a lenvászon, a fonott kosarak, a virágkalitkák, szép porcelánban egy kis virág, a díszített befőttes üvegek, a régi bőröndök, az antik képkeretek, a gyertyák, a mécsesek, a madárkalitkák és a hófehér festékek.

Vintage esküvői stílusú virágok

Elengedhetetlen kellékek a fából készült dekorációs elemek. Ilyen például a násznépet irányító útjelző tábla, az üdvözlőtábla, az ültetési rend, a programtábla. Igazán mutatós tud lenni egy korabeli stílusú kerékpár virágokkal feldíszítve, illetve a virághinta is tökéletesen beleillik a vintage esküvő miliőjébe.

Vintage esküvői stílusú asztal dekoráció

A színvilág semmiképp sem élénk, hanem a visszafogott pasztell színek uralkodnak. A púderrózsaszín, karamell, törtfehér, krém, pezsgő, illetve a levendula remek döntés lehet.


Meseszép vintage menyasszonyi csokor készíthető hortenziából, rózsából, szellőrózsából, bazsarózsából, lisyantusból, tulipánból, de akár cseresznyevirágból vagy orgonából is.


Vintage esküvői stílusú menyasszonyi csokor

A menyasszonyi ruha elegáns és visszafogott, nem fodros, nem habos-babos hercegnős. A ruha színe általában ekrü, illetve vanília. A vintage menyasszony kiegészítője az antik ékszer, a csipkével díszített kalap, a csipkeernyő, amely a fotókon szuperül mutat, és természetesen a tüll fátyol.

A vintage esküvői torta pasztell színű, díszíthető csipkével, ehető apró gyöngyökkel vagy virágokkal.


Vintage esküvői stílusú torta

552 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page