top of page
Keresés

Készülődik a menyasszony


Menyasszonyi készülődés

Az esküvő napja rendkívül izgalmas és emlékezetes nap a menyasszony életében. Ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok és te is maximálisan élvezhesd ezt a napot, adok néhány tippet:

Készülj elő időben:

Az esküvő előtti este bármennyire is izgatott vagy próbálj meg időben lefeküdni. Vegyél egy habfürdőt, igyál egy finom teát és relaxálj. Az esküvő napján kezdd a napot időben, hogy legyen elég időd kényelmesen készülődni és lelkiekben felkészülni a nagy napra.

Reggeli és hidratálás:

Egy jó reggelivel indítsd a napod. Fontos, hogy legyen energiád az egész napra. Emellett igyál elegendő folyadékot is, hogy hidratált maradj.

Menyassszonyi frizura

Smink és haj:

Ha profi sminkes és fodrász készíti a sminked és a frizurád az esküvő napján egyeztess velük időpontot és győződj meg arról, hogy minden rendben van a tervezett smink és haj elkészítésével.

Nyugodt környezet:

A készülődés ideje legyen nyugodt és stresszmentes. Lehetőleg olyan helyen készülj, ahol nincsenek felesleges zavaró tényezők és ahol kényelmesen elfér a sminkes és fodrász szakember.

Ruha és kiegészítők:

Ellenőrizd, hogy minden esküvői ruha és kiegészítő rendben van-e és hogy minden szükséges kiegészítőt magaddal vittél-e (például fehérnemű, harisnya, cipő stb.).

Pillanatképek:

Készüljenek fotók készülődés közben, ezek az emlékek később nagyon értékesek lehetnek.

Ne felejts el enni és inni:

Az egész nap folyamán fontos, hogy táplált és hidratált maradj. Ne hagyd ki az ebédet és igyál vizet az egész nap folyamán.


Az esküvő napja nagyon gyorsan eltelik, így próbálj meg minden pillanatot élvezni és ne hagyd, hogy a stressz vagy az idegesség elrontsa a hangulatodat.

Ne feledd, hogy ez egy igazán különleges nap, amely csak Rólad és a Párodról szól.



64 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page