top of page
Keresés

Milyen menyasszonyi cipőt válassz?

Menyasszonyi cipők - Esküvő Tündér Cipőszalon

Az esküvői cipő kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a kényelem. Az esküvő napja hosszú és aktív lehet, így fontos, hogy a cipők ne okozzanak kellemetlenséget vagy fájdalmat. Keresd az olyan cipőket, amelyek megfelelően párnázottak és kényelmesek a viselet szempontjából.


Menyasszonyi cipő stílusa

Az esküvői cipők stílusa nagyban függ az esküvői ruhád stílusától. Ne csak a saját ízlésedet, hanem a ruha stílusát is figyelembe véve válassz cipőt. Például hagyományosan fehér vagy krémszínű cipők illenek a hagyományos esküvőkhöz, míg a divatosabb esküvői cipők különböző színűek lehetnek.

Ha kiegészítőkkel, például strasszokkal, virágokkal vagy csipkével díszített cipőt választasz, gondold át, hogyan passzol majd a ruhádhoz és a többi esküvői kiegészítőhöz.

Magas sarkú menyasszonyi cipő

Amikor kiválasztottad a cipőt  próbáld fel a menyasszonyi ruháddal, hogy megbizonyosodj róla, hogy jól passzolnak egymáshoz.


Menyasszonyi cipő anyaga

Az esküvői cipők anyaga is fontos tényező. A leggyakrabban használt anyagok közé tartozik a selyem, a bársony, a csipke és a szatén. A választás a ruha anyagához és stílusához is igazodhat.

Mivel az esküvői cipőket hosszabb ideig fogod viselni, fontos, hogy tartósak legyenek. Keresd az olyan minőségi márkákat, amelyek hosszú ideig képesek megőrizni szépségüket.


Sarokmagasság

Fontos eldönteni, mekkora sarokmagasságú cipőket szeretnél viselni.  Ha a mindennapokban nem hordassz magas sarkú cipőt, érdemes fontolóra venni az alacsonyabb

sarokmagasságú cipőket. Mérlegelj olyan gyakorlati szempontokat is, mint a cipő

Menyasszonyi cipő

sarkának magassága a házasságkötés helyszínének talajhoz képest, a cipő le- és felvétel könnyedsége és hogy mennyire könnyű tisztítani.


Időzítés

Ne hagyjuk az utolsó pillanatra a cipő kiválasztását. Legalább egy-két hónappal az esküvő előtt érdemes kiválasztani a cipőt, hogy legyen időd bejáratni őket.

A legfontosabb, hogy olyan esküvői cipőt válassz, amelyben jól érzed magad, kényelmes és igazi hercegnőként ragyogsz benne.

35 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page