top of page
Keresés

Mire figyelj a menyasszonyi ruha kiválasztása során?

Egy nő életében az egyik legszebb és néha a legnehezebb feladat is a menyasszonyi ruha kiválasztása.


Menyasszonyi ruha

Nagyon sokan már kislány koruk óta álmodoznak, hogy milyen menyasszonyi ruhát fognak viselni esküvőjükön.


Stílus:

Mielőtt elkezdenéd a ruhakeresést, gondold át az esküvő stílusát. Legyen összhangban a helyszínnel.


Testalkat:

Ismerd meg a saját testalkatodat és válassz olyan ruhát, amely hangsúlyozza, kiemeli az előnyös vonásaidat. Próbálj ki különböző fazonokat, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebbet.


Kényelem:

Az esküvő egy hosszú nap éppen ezért fontos, hogy kényelmesen érezd magad a ruhádban. Ne csak a külső megjelenésre figyelj, hanem arra, hogy könnyen mozogj a ruhádban.


Menyasszonyi ruha kiválasztása

Költségvetés:

Határozd meg a ruhára szánt költségvetésedet és tartsd is be. Ne csak a ruhára, hanem a kiegészítőkre, a fátyolra és a cipőre is gondolj.


Időzítés:

Az esküvő előtt legalább 6-9 hónappal kezd el a ruhakeresést, így lehetőséged lesz több szalont is felkeresni és kiválasztani a tökéletes darabot.


Kísérők:

Kérj meg pár hozzád közel álló személyt, hogy kísérjen el a ruhapróbákra, de ne vigyél magaddal túl sok embert. Ha a ruhaválasztást illetően magabiztos vagy egyedül is elmehetsz a ruhapróbára, ne feledd ez a Te Nagy Napod lesz.


Menyasszonyi ruha kiválasztása

Szezonalitás:

Az évszaknak megfelelő anyagot és stílust válassz. Például nyáron könnyebb, légáteresztő anyagokat, míg télen melegebb és vastagabb anyagokat.


Kiegészítők:

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről, például a fátyolról, a cipőről, a hajdíszről és az ékszerekről. Ezek is fontosak a teljes összkép szempontjából.


A legfontosabb az, hogy olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad, ami tükrözi az egyéniségedet és a nagy napon igazi hercegnőként ragyoghatsz benne.




41 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page