top of page
Keresés

Nyári esküvő

Frissítve: 2023. aug. 6.


Nyári esküvő - ifjú pár

A nyár a tavaszt követő és az őszi időszakot megelőző évszak, melynek fő jellemzője, hogy ezekben a hónapokban a legmelegebb az időjárás és leghosszabbak nappalok.


Az esküvők fő szezonja vitathatatlanul a nyár, a szerelmes párok nagy része ebben az időszakban szeretné kimondani a boldogító igent.

A nyárról a legtöbb embernek a szabadság, nyaralás, strand, móka és kacagás, szikrázó napsütés, forró időjárás jut eszébe, éppen azért nagyon fontos, ha már megvan a dátum mihamarabb értesítsétek vendégeiteket mikor lesz a nagy nap, hogy ők is ehhez igazodva tervezzék meg nyaralásukat.

Nyári esküvői helyszín

Nyári esküvői helyszín

Nyári esküvőnél a helyszínt illetően többféle választási lehetőségünk van:

szabadtéri helyszínek, terasz, kerthelyiség, hűvös borpince, romantikus hajó.


Sajnos az utóbbi években egyre többször előforduló esőzések és viharok miatt én azt tanácsolom, hogy a szabadtéri szertartásnak is legyen mindig „B opciós helyszíne. Ha a vacsorát is nyitott kerthelyiségben

Nyári esküvői helyszín

tartjátok mindenképp legyen legalább fedett, így egy nyári zápor sem tudja elrontani a csodás asztali dekorációt, illetve nem utolsó sorban a hangulatot.


Ha zárt rendezvényterem mellett döntötök olyan helyszínt érdemes választani, ahol van légkondicionáló berendezés.


Esküvői smink

Nyári smink

Nyári esküvőnél különösen fontos, hogy a menyasszonynak extra tartós sminket készítsenek, illetve a vőlegénynek feltétlenül legyen váltóinge. A menyasszonyi ruha könnyű csipke, esetleg nyitott hátú, kivágott sellő fazonú, de persze lehet hagyományos pántnélküli hercegnős fazon is.


Nyári asztali dekoráció

Nyári dekoráció

A dekorációban a nyári hangulatot, a napsütést és az életvidámságot legjobban a napsárga, narancsos árnyalatok, a tengerész sötétkék szín és vörös-pink színkombinációk képviselik.

Dekorációs elemek lehetnek például a vidám napraforgók, a nyári gyümölcsök, kis kagylók, vitorlás hajók és az asztalra kihelyezett citrusos illatú pici mécsesek.


Nyári esküvői menü

Az esküvői menüben könnyebb ételek is szerepeljenek, a nagy melegben üdítően hathat a vendégekre egy finom gyümölcssaláta. Legyen egy frissítő sarok, ahol limonádét és fagyit vagy jégrémet fogyaszthatnak a vendégek.

A nyári esküvői torták ízvilágában megjelenik az édes-fanyar gyümölcstorta, a kellemes vanília ízű vagy a hűsítő citrom, de ha igazi különlegességet szeretnétek akkor legyen parfétorta. Az esküvői torta természetesen színben passzol az esküvő színvilágához.


367 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


bottom of page