top of page
Keresés

Téli esküvő

Frissítve: 2023. júl. 23.

Ha a kedvenc évszakotok a tél, imádjátok a havas tájat, a karácsonyi időszakot akkor nincs is több kérdés, a Ti témátok a mesebeli varázslatos téli esküvő.

Téli asztali dekoráció

Téli esküvői dekoráció

A dekoráció alapszínei a meleg árnyalatok: piros, burgundi, arany és a zöld, de trendi a jégkirálynős hangulatot idéző kék, ezüst, fehér és a csillogó színek is. Az asztalokon szinte kötelező dekorációs elemként megjelenik a fenyőág, gyertya, egy hangulatos lámpás, toboz, magyalt, fagyöngy, borostyán, műhó, hógömb és meleg fényfüzérek minden mennyiségben.

Téli menyasszonyi csokor

Téli esküvői csokor

A menyasszonyi csokornál célszerű olyan virágot választani, amelynek télen van a szezonja, ilyen virág például a különleges szellőrózsa. A rózsa, szellőrózsa vagy a liliom mellett a csokorban szintén visszaköszönhet néhány elem a dekorációból, a fenyőággal, a tobozzal vagy a csipkebogyóval igazi álomszép téli csokor készíthető.

Téli esküvő - ifjú pár

Ami a bevonulást illeti akár mesebeli lovas szánon is érkezhettek a helyszínre.

A vendégvárásnál a welcome pezsgő helyett legyen welcome különleges forró tea, ízletes forralt bor vagy puncs esetleg forró csoki. A desszertpultban is zseniális téli hangulat teremthető mézeskaláccsal, csokiszökőkúttal, pillecukorral.


Téli esküvői viselet

A menyasszonyi ruha a téli témához illő csillogó hófehér ruha, amely lehet hosszú ujjú vagy az ujjatlan ruhák remek kiegészítői a prémes kiskabátok, bolerók, köpenyek vagy pelerinek, illetve a csipke kesztyűről se feledkezzünk meg.

Téli esküvő - vőlegény

Az ékszerekben is felbukkanhatnak a téli motívumok, ilyen lehet a hópelyhes fülbevaló, kristályos nyakláncok, karkötők.


A vőlegény öltönye lehet az elegáns megjelenést kölcsönző bársony. Kitűzőként a menyasszonyi csokorhoz passzoló télies kiegészítő legyen az öltönyzsebben.

Téli esküvői torta

Téli esküvői torta

Az esküvői tortával is fokozzátok a téli hangulatot, a torta dekorációja fontos, hogy szintén passzoljon a nagy nap témájához.


Ha már téli esküvő ne felejtsük el a fagyöngy jelentőségét, hiszen nincs is annál romantikusabb, mint fagyöngy alatt csókolózni. A hagyomány szerint a fagyöngy a termékenység és az élet szimbóluma, ki csókot vált a fagyöngy alatt, annak a szerelme örökké tart.


492 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page