top of page
Keresés

Nyári esküvő

Frissítve: 2023. aug. 6.


Nyári esküvő - ifjú pár

A nyár a tavaszt követő és az őszi időszakot megelőző évszak, melynek fő jellemzője, hogy ezekben a hónapokban a legmelegebb az időjárás és leghosszabbak nappalok.


Az esküvők fő szezonja vitathatatlanul a nyár, a szerelmes párok nagy része ebben az időszakban szeretné kimondani a boldogító igent.

A nyárról a legtöbb embernek a szabadság, nyaralás, strand, móka és kacagás, szikrázó napsütés, forró időjárás jut eszébe, éppen azért nagyon fontos, ha már megvan a dátum mihamarabb értesítsétek vendégeiteket mikor lesz a nagy nap, hogy ők is ehhez igazodva tervezzék meg nyaralásukat.

Nyári esküvői helyszín

Nyári esküvői helyszín

Nyári esküvőnél a helyszínt illetően többféle választási lehetőségünk van:

szabadtéri helyszínek, terasz, kerthelyiség, hűvös borpince, romantikus hajó.


Sajnos az utóbbi években egyre többször előforduló esőzések és viharok miatt én azt tanácsolom, hogy a szabadtéri szertartásnak is legyen mindig „B opciós helyszíne. Ha a vacsorát is nyitott kerthelyiségben

Nyári esküvői helyszín

tartjátok mindenképp legyen legalább fedett, így egy nyári zápor sem tudja elrontani a csodás asztali dekorációt, illetve nem utolsó sorban a hangulatot.


Ha zárt rendezvényterem mellett döntötök olyan helyszínt érdemes választani, ahol van légkondicionáló berendezés.


Esküvői smink

Nyári smink

Nyári esküvőnél különösen fontos, hogy a menyasszonynak extra tartós sminket készítsenek, illetve a vőlegénynek feltétlenül legyen váltóinge. A menyasszonyi ruha könnyű csipke, esetleg nyitott hátú, kivágott sellő fazonú, de persze lehet hagyományos pántnélküli hercegnős fazon is.


Nyári asztali dekoráció

Nyári dekoráció

A dekorációban a nyári hangulatot, a napsütést és az életvidámságot legjobban a napsárga, narancsos árnyalatok, a tengerész sötétkék szín és vörös-pink színkombinációk képviselik.

Dekorációs elemek lehetnek például a vidám napraforgók, a nyári gyümölcsök, kis kagylók, vitorlás hajók és az asztalra kihelyezett citrusos illatú pici mécsesek.


Nyári esküvői menü

Az esküvői menüben könnyebb ételek is szerepeljenek, a nagy melegben üdítően hathat a vendégekre egy finom gyümölcssaláta. Legyen egy frissítő sarok, ahol limonádét és fagyit vagy jégrémet fogyaszthatnak a vendégek.

A nyári esküvői torták ízvilágában megjelenik az édes-fanyar gyümölcstorta, a kellemes vanília ízű vagy a hűsítő citrom, de ha igazi különlegességet szeretnétek akkor legyen parfétorta. Az esküvői torta természetesen színben passzol az esküvő színvilágához.


360 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page