top of page
Keresés

Romantikus esküvői stílus

Frissítve: 2023. júl. 30.


Romantikus menyasszonyi csokor

A romantikus esküvői stílus hasonlít a vintage stílushoz, de van egy nagy különbség: a virág. A romantikus esküvőn bármerre nézel kis túlzással csak virágot látsz: az asztalokon, az ültető és menü kártyákon, a szalvétákon, a tortán, a köszönetajándékokon, a meghívókon, jellemző a virágfal, a boldogságkapu, a szétszórt rózsaszirmok. A romantikus hangulatot leginkább képviselő virág a rózsa, de csodaszép romantikus menyasszonyi csokor készíthető az orchideából, tulipánból vagy a bazsarózsából is.

Romantikus esküvői asztal dekoráció

A dekorációban megjelenik a púderrózsaszín, a halvány lila, a barackvirág szín, a pezsgő, illetve a krém szín. Fontos a sok kis kedves kiegészítő: üvegvázában rózsacsokrok, gyertyák, szalvétagyűrűk, virágszirmok, színes szalagok, élő virág kalitkában, fényfüzérek, szívecskék.

Az igazán romantikus szertartás általában szabadtéren, hangulatos kertben vagy egy kis tó körül történik meseszépen feldíszített boldogságkapuval, igazán romantikus esemény a szertartás utáni pillangóreptetés.

Romantikus esküvői rózsaszírmok

A romantikus menyasszonyi ruhát csipke, tüll és fodrok díszítik, legtöbbször több rétegből áll, de nem abroncsos, sokszor uszályos. Színek terén a fehéren és ekrün kívül egyre divatosabbak a púder színek, a karamell és a vízkék is.

A vőlegény öltönye a romantikus esküvőnél a klasszikus fekete helyett lehet szürke vagy világosabb színű is.

Az esküvői torta harmonizál a nagy nap színével, díszíthető élővirágokkal, marcipánvirágokkal.

Romantikus esküvői torta

810 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page