top of page
Keresés

Rusztikus esküvői stílus

Frissítve: 2023. júl. 30.

A rusztikus szó durván megmunkált felületet jelent, illetve vidéki, falusias stílusra utal.

Rusztikus esküvői stílusú terem

A rusztikus esküvő tökéletes helyszíne lehet egy udvarház, falusi pajta, kerthelyiség vagy faház. A lényeg, hogy mindenképp természetközeli hely legyen, így szinte magától érthetődő a kültéri szertartás szabad ég alatt.

Rusztikus esküvői stílusú asztal dekoráció

A dekorációban az egyszerű, visszafogott színek dominálnak, mint például a bézs, a krém, a barna, a fehér és a natúr. A minták nem jellemzőek. Díszítőelemként megjelenik a kisebb-nagyobb faszelet, farönk, a boros hordó, a zsákvászonnal terített asztal, a befőttes üvegben kis mécses, a meleg fényfüzér, a fából készült útjelzőtáblák, szalmabála és a mezei virág. Rendkívül hangulatos dekoráció lehet például egy boros hordón elhelyezett nagy mezei virágokból álló csokor.

Rusztikus esküvői stílus - ifjú pár

A menyasszonyi csokor formája egyszerű, jellemzően pasztell színű kerti virágokból áll, de remekül mutat például a napraforgó is a csokorban.


A menyasszonyi ruha egyszerű vonalvezetésű legyen, romantikus, abroncs nélküli, anyaga lehet csipke. A menyasszonyi frizurához egy mutatós mezei virágokból álló virágkoszorú remek választás lehet. A vőlegény öltözékében jellemzőbb a világos bézs szín.

Rusztikus esküvői stílusú torta

Az esküvői tortáknál nagyon népszerű a meztelen esküvői torta, amelynek külső részén nincs bevonat, így hasonlít a fametszetre. Egész bogyós gyümölcsökkel vagy virágokkal díszítik.





867 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page