top of page
Keresés

Szépia Bio & Art Hotel**** Zsámbék

Frissítve: 2023. aug. 6.


Szépia Bio & Art Hotel****

A Szépia Bio & Art Hotel**** a festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon található, Budapesttől 25 km-re helyezkedik el. A hotel a környék első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája.


Rendezvénytermek

Szépia Bio & Art Hotel**** - Rendezvényterem

A komplexum kettő beltéri esküvői helyszínnel rendelkezik. A Plenáris terem maximális befogadóképessége 120 fő, de kisebb esküvői létszám esetén mobil fallal kettéválasztható a terem. Az erkélyről csodás kilátás tárul elénk a zsámbéki Romtemplomra. Ennél a helyszínnél külön bár áll a vendégek rendelkezésére.Szépia Bio & Art Hotel**** - Rendezvényterem

A Ferenczy terem teraszkapcsolatos, világos, üvegfalú terem. Körasztalos elrendezés esetén a terem befogadóképessége 80 fő. A Ferenczy terem az étteremmel összenyitható, így akár 160 fős esküvő is megtartható.


A szabadtéri szertartás szerelmeseinek az esküvői ceremónia tökéletes helyszíne lehet a szálloda gyönyörű Zen kertje.


Szobák

Szépia Bio & Art Hotel****

A Szépia Bio & Art Hotel**** 38 db. szobával rendelkezik, ebből 4 db. bio komfort szoba. Ezek a szobák Demko Feder ágyakkal, bútorokkal vannak berendezve.

A hotel összesen 94 fő elszállásolására alkalmas.


A szállodát a tulajdonos család tagjainak festményei, műalkotásai ékesítik, ezért is szerepel a hotel nevében az „art” szó.


Wellness

Szépia Bio & Art Hotel**** - wellness

Ez a helyszín szuper wellness részleggel rendelkezik, az ifjú pár az esküvő előtt és a boldogító igenek után is relaxálhat a beltéri medencében, nyári időszakban 12*16 m méretű kültéri medencében, pezsgőfürdőben, finn szaunában, gőzkabinban vagy a merülő medencében.

A hotel vendégeinek számos szórakozási lehetőséget kínál: fitnesz terem, 2 db. squash pálya, 2 db. bowling pálya, 4 db. teniszpálya, 1 db. kispályás füves futballpálya.


Ennek a csodás helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: Szépia Bio & Art Hotel****

508 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page