top of page
Keresés

Szárcsa Hotel

Frissítve: 2023. júl. 30.

A Szárcsa Hotel Székesfehérváron található, Budapesttől 65 km-re helyezkedik el.

Szárcsa hotel

Kezdetben csak étteremként működött, de jelenleg már 45 szobás szállodává nőtte ki magát, 250 férőhelyes étteremmel, 100 fős kerthelyiséggel, illetve wellness részleggel is büszkélkedhet. A hotel kiválóan alkalmas 120 fős menyegző, de akár kisebb létszámú esküvők megtartására is.


A szálloda egyedisége abban rejlik, hogy valamennyi szoba és éttermi terem más és más hangulatú, bútorzatú, színvilágú.


A hotelben négy különböző hangulatú teremből választhatnak a párok.

Gerendás terem

Szárcsa hotel - Gerendás terem

A terem a nevét a jellegzetes több mint száz éves gerendákról kapta, amelyekbe az itt házasodó ifjú párok belevésethetik nevüket és esküvőjük dátumát.

A vésésért fizetett összeggel, ami jelenleg 31.000 Ft. a Gerenda Alapítványt támogatják.

Ezt az alapítványt a hotel azzal a céllal hozta létre, hogy segítse és támogassa a nehéz helyzetbe került vagy anyagi segítségre szoruló embereket, köztük egykori, vagy jelenlegi kollégáit.


További termek: a Zöld szalon, a Fedett terasz és a Fehér szalon. A vintage hangulatú esküvők tökéletes helyszínéül szolgálhat a Fehér szalon.



Szárcsa hotel

Az étlapon a hagyományos magyar és nemzetközi fogások is szerepelnek, külön figyelmet fordítanak az ételallergiával vagy ételintoleranciával küzdő vendégekre.

A személyzet nagyon kedves, minden kérést igyekeznek maximálisan teljesíteni.

60 fő feletti esküvő esetén az ifjú pár a nászéjszakát a nászutas szobában töltheti el, illetve másnap térítésmentesen használhatja a wellness részleget, amely kellemes kikapcsolódást nyújthat az esküvő izgalmai után.


A hotel egyéb szolgáltatásai

Szárcsa hotel - Wellness

A beltéri wellness részlegen található meleg vizes élménymedence víz alatti masszírozó befúvókkal, buzgárral, masszírozó ágyakkal, pezsgőfürdő, finn szauna, infra szauna, gőzkabin és fittness terem.

Szárcsa hotel - Wellness

Nyári időszakban a szabadtéri wellness részleggel is bővül a szolgáltatások köre: élménymedence sodrófolyosóval, illetve gyermekmedence.






Ennek a tökéletes esküvői helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: https://szarcsa.hu/

375 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page