top of page
Keresés

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák

Frissítve: 2023. aug. 6.


Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák

Kislány korod óta arról álmodoztál, hogy egy mesebeli kastélyban lesz az esküvőd?

Ez az álmod a sziráki Teleki-Degenfeld Kastélyszállóban**** könnyen megvalósítható, hiszen ez az egyik legmegfelelőbb helyszín egy „királyi” esküvőhöz! A kastélyszálló különleges hangulata visszarepít titeket az időben, így igazi hercegnek és hercegnőnek érezhetitek magatokat.

A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Budapesttől csupán 60 km-re található Szirákon, Nógrád vármegyében.

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák díszterem

Rendezvénytermek

Az emeleti barokk stílusú elegáns díszterem befogadóképessége az egybenyitható kistermekkel együtt maximum 80 fő. A lovagi stílusú étterem kisebb létszámú esküvők megtartására alkalmas. A terem befogadóképessége maximum 62 fő.

Ha nagyobb létszámú esküvőt szeretnétek, akkor a kastély belső udvarán felállított exkluzív sátor lehet ideális számotokra, egészen 150 főig.


Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák díszterem

Szobák

A kastélyszálló főépületében 4 db. lakosztály, 4 db. kétágyas szoba, a két oldalsó szárnyban pedig 17 db. kétágyas szoba, illetve a wellness részlegen 2 db. kétágyas szoba található, így összesen 70 főt tudnak elszállásolni.


Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák díszterem

A kastély gyönyörű, hatalmas természetvédelmi ősparkkal rendelkezik, ahol igazán romantikus fényképek készülhetnek az ifjú párról.

Ha szabadtéren szeretnétek örök hűséget fogadni egymásnak itt erre is van lehetőség vagy rossz idő esetén a kastélyban is kimondhatjátok azt a bizonyos “igent”.


A kastély egyéb szolgáltatásai

A kastély hotel szuper wellness részleggel rendelkezik, ahol az esküvő után az ifjú pár és a vendégek kedvükre relaxálhatnak. Lovaglás, tenisz, játékterem, asztalitenisz, lengőteke, szabadtéri sakk várja az ide érkező vendégeket.


Ennek a mesés esküvői helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: https://kastelyszirak.hu/


159 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page