top of page
Keresés

Mystery Hotel*****

Frissítve: 2023. júl. 30.


Mystery Hotel

Mystery Hotel Budapest belvárosában, a VI. kerületben található, 82 szobával rendelkező öt csillagos luxus szálloda.


Ahogy belépünk a szállodába már rögtön érezhető a különleges hangulat, a varázslatos, festői környezet. Vörös szőnyegre lépve érkezünk a recepcióhoz, de ha jobban megfigyeljük ez valójában egy varázsszőnyeg, ami a mennyezetre felfut és elrepít ebbe a különleges világba.

Mystery Hotel***** lépcső

Az épület központja a negyedik emeleten található The Great Hall Restaurant & Lounge. A terem meghatározó része az óriási csillár, az oszlopok, a súlyos függönyök és a loggiára vezető két vas csigalépcső. Maximális befogadóképessége 88 fő, melyből 64 fő az étteremben, 24 fő pedig a loggián helyezhető el.


A Helikon terem egy exkluzív esküvői vacsora tökéletes helyszínéül szolgálhat. Ez a terem rendkívül elegáns, mesés csillárok díszítik. Maximális befogadóképessége 140 fő, a terem 161 m2-es, amely egy 94m2-es és egy 67m2-es termekre is elkülöníthető.

A Pythagoras terem egy különleges titkos ajtóval van ellátva. A csodálatos boltozatos terem tükör borítású. A terem 51 m²-es, befogadóképessége 36 fő.

A Pythagoras terem mellett helyezkedik el az Orpheus terem, amelyek egy ajtóval össze is nyithatóak. Mindkét terem kiválóan alkalmas exkluzív vacsorák és céges rendezvények megtartására. Az Orpheus különlegessége a kovácsolt kapuk mögött pihenő boros palackok látványában rejlik.

Sky Garden

Sky Garden egy mesebeli kert a város felett 25 méter magasan, ahol csodálatos kilátásában gyönyörködhetünk: Halászbástya, Budai vár, Gellért-hegy. A tetőterasz maximum 50 fő befogadására alkalmas.

A hotel, illetve a Sky Garden is egy esküvői fotózás remek helyszíne lehet, rendkívül egyedi és elegáns képek készülhetnek itt az ifjú párról.

Ennek a varázslatos helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: Mystery Hotel



787 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page