top of page
Keresés

Gatsby esküvői stílus

Frissítve: 2023. júl. 30.


Gatsby esküvői stílusú szertartás toll

A 20-as évek Amerikáját idéző esküvői stílus A nagy Gatsby című film után vált divatossá.


Az igazi gatsby esküvő maga a luxus, a fényűzés, az elegancia és nagyon fontos a fergeteges parti hangulat. A dekoráció alapelemei a tollak, a gyöngyök, a boák, a flitterek, a csillogó strasszok, de ha tökéletes összhatást szeretnénk elérni, akkor bátran szerezzünk be egy korhoz illő kanapét, gramofont vagy szivart. Domináns színkombinációk a fekete-arany vagy a fehér-ezüst.

Gatsby esküvői stílusú pezsgő

A menyasszonyi ruha a test vonalát követi, tollakkal, strasszokkal, rojtokkal, gyöngyökkel díszített. A menyasszonyi frizurára jellemző a Marcell hullám, illetve a köves, tollas díszes fejdísz. A vőlegény megjelenése elegáns: öltöny, mellény és csokornyakkendő.


A koszorúslányoknak célszerű lágy esésű rojtos ruhát választani elefántcsontszínben, pasztell rózsaszínben vagy pezsgő színben, illetve fontos kiegészítő a köves, díszes fejdísz Marcell hullámmal.

Gatsby esküvői stílusú menyasszonyi csokor

A vendégeknek is jelezhetjük a meghívóban, hogy korhű, a gatsby esküvőhöz illő koktélruhákban jelenjenek meg.

Pezsgő piramis

Az ilyen stílusú luxus esküvőn elengedhetetlen ital a pezsgő, amelynek a felszolgálási módja is lehet különleges, például pezsgős poharakból álló piramis.


A hamisíthatatlan gatsby esküvő nyitó táncát az ifjú pár stílusosan „A little party never killed nobody!” című dalra táncolhatja el, majd indulhat a fergeteges hajnalig tartó mulatság.









606 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page