top of page
Keresés

Session Hotel**** Ráckeve

Frissítve: 2023. júl. 30.


A Session Hotel**** Budapesttől 50 km-re található Ráckevén, a Csepel-szigeten, a Ráckevei-Duna-ág mentén.

Session Hotel**** Ráckeve kert

Az ország szívében elhelyezkedő természetközeli esküvői helyszín egy kis tó partján fekszik, gyönyörű zöld környezetben, ősfás park mellett.


Rendezvénytermek

Session Hotel**** Ráckeve- Panoráma terasz

A hotel kettő rendezvényteremmel rendelkezik. A Duna Event Hall rendezvényterem befogadóképessége maximum 80 fő, ehhez a teremhez tartozik egy fedett dohányzó terasz is.

A másik helyszín a hotel üveg oldalfalakkal rendelkező panoráma terasza, mely közvetlenül a mesés kert mellett helyezkedik el.

Session Hotel**** Ráckeve

A vendégvárás megrendezhető a hangulatos fényfüzérekkel díszített grillteraszon. A romantikus szabadtéri szertartás keretein belül az igenek kimondásának tökéletes helyszíne lehet a tóra épített stég.


Szobák

A hotel összesen 25 szobával rendelkezik, amelyből 20 standard szoba, illetve 5 szoba két légterű lakosztály. A faházas villaparkban lehetőség van további 16-22 vendég elszállásolására is.

Session Hotel**** Ráckeve kert

Aqua Land Termál- és Élményfürdő

A hotel épületéből közvetlen átjárás biztosított az Aqua Land Termál- és Élményfürdőbe, amely több, mint 2000 m²-es vízfelületével, élmény és gyógymedencékkel, masszázsközponttal, balinéz stílusú Lake Side szaunaházzal és baldachinos körágyakkal segít feltöltődni a nagy nap után az ifjú párnak és a násznépnek.


Session Hotel**** Ráckeve kert

A 100 fős esküvő esetén, a hotel ajándéka az ifjú pár számára az esküvő éjszakájára biztosított nászutas lakosztály.


Étterem

Az étterem a hagyományos esküvői menük mellett örömmel teljesíti a modernebb ízeket kedvelők kéréseit is, illetve a különböző ételallergiás vendégek ellátására is nagy figyelmet fordít.

Ennek a csodás esküvői helyszínnek a weboldalát itt megtaláljátok: https://sessionhotel.hu/
498 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page