top of page
Keresés

Tematikus esküvő

Frissítve: 2023. júl. 23.

Az esküvő életünk egyik legmeghatározóbb napja.


Téli esküvő

Minden pár arra vágyik, hogy ez a nap a legemlékezetesebb és a legszebb legyen. Ha valóban egyedi esküvőt szeretnétek érdemes elgondolkodni a tematikus esküvőn, hiszen a nagy nap témájának kiválasztásakor a ti egyéniségetek tükröződik vissza.

Ha például decemberben ismerkedtetek meg vagy mindketten imádjátok a telet, akkor az esküvő témája lehet a tél, a karácsony, a hófehér esküvő.


Nyári esküvőnél ilyen téma lehet a fesztivál, a tengerpart, a trópus, dzsungel vagy Hawai.

Batman torta

Ha van olyan sorozat vagy film, aminek nagy rajongói vagytok és annyira fanatikusan kedvelitek, hogy még az esküvőtökön is szeretnétek, ha „veletek lenne” ez a hangulat, akkor bátran válasszátok esküvőtök témájának a kedvenceteket. Például Harry Potter témájú esküvő vagy Trónok harca, Star Wars, Gyűrűk Ura, szuperhősös filmek, Lego, Nagy Gatsby, Disney filmek, Alice Csodaországban.Az ilyen extrém tematikus stílusú esküvőknél garantált, hogy a násznép még évek után is emlékezni fog a nagy napra.
Hajós torta

Ha az utazás a mindenetek vagy esetleg egy kiruccanás alkalmával ismerkedtetek meg, akkor remek téma lehet ez is. Egy pici földgömb funkcionálhat akár „ültetési kártyaként” vagy az ültetési tábla lehet térkép és azon bejelölitek a különböző asztalokat.


Az esküvőtök témája kapcsolódhat akár a hobbitokhoz is. Például lehet a tárgykör a foci vagy kosárlabda, esetleg a vitorlás szerelmeseinek a hajó.

Ha tematikus esküvőre esik a választásotok egy nagyon fontos dolgot ne felejtsetek el, mégpedig azt, hogy a pár mindkét tagjának kedvelni, szeretnie kell azt a témát, ne erőltessetek rá szerelmetekre egy olyan esküvőt, amit igazán csak ti szeretnétek.574 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commenti


bottom of page