top of page
Keresés

Western stílusú esküvő

Frissítve: 2023. júl. 13.


Western esküvő -szertartás

A western esküvői stílus egy olyan tematikus megközelítés, amely az amerikai vadnyugati kultúrára és hangulatra épül. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy esküvőtök igazán emlékezetes es egyedi legyen.

Olyan helyszínt célszerű választani, amely kapcsolódik a vadnyugathoz, például egy pajta, farm vagy western stílusú fogadó.

Dekoráció

Western esküvő - szertartás

A dekorációban természetes anyagokat használjatok, például farönk alátéteket, kerámia étkészletet, lenvászon terítőt és vászon szalvétákat. A western stílusú díszítőelemek jöhetnek minden mennyiségben: szalmabálák, cowboy kalapok, western stílusú táblák és jelzések, szarvasagancsok, hordók, lovas nyergek, lasszók, süvegek, indián motívumok, pampafű vagy western stílusú virágkompozíciók.

Esküvői viselet

Vagány western stílusú menyaszzony és a koszorúslányok

A vadnyugati stílusú menyegzőn a menyasszonyok a koszorúslányokkal egyetemben vagány öltözetben és western csizmában vannak.

A menyasszony hófehér, hosszú tüll szoknyát viselhet, farmering kombinációval és bőr övvel.

A farmering helyett tökéletes választás a kék vagy piros kockás ing is. Ehhez jönnek az elmaradhatatlan kiegészítők, mint a western csizma és a cowboy kalap.

Ha a vagány western menyasszony nőiesebb stílusú ruhát szeretne, akkor vintage jellegű hosszú csipkeruhákat láthatunk western csizmával vagy cowboy kalappal kombinálva.

A vőlegények pedig laza farmerben, western ingben és az elmaradhatatlan cowboy kalapban és csizmában jelennek meg.

Ételek, italok

Menyasszonyi csokor

Gondolkodjatok a BBQ ételkínálatban, cowboy stílusú steakekben, sült krumpliban vagy akár tex-mex ételekben. Az itallapon szerepelhetnek különleges koktélok és cowboy stílusú italok is.

Az esküvői játékok listájára vegyétek fel a különböző rodeo játékokat vagy a lasszózó bemutatót, esetleg rendeljetek egy rodeo bikát, így a vendégek is lehetőséget kaphatnak, hogy részt vegyenek az esküvőn és élvezzék az egyedi szórakozási lehetőségeket.

Egy western esküvő igazán látványos és vagány, de nagyon fontos, hogy csak akkor válasszátok esküvőtök stílusának, ha mindkettőtök személyiségéhez közel áll ez a hangulat.


136 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page